12.8 C
Čakovec
Utorak, 23 svibnja, 2023

U Termama Sveti Martin uspješno održan veliki međunarodni karate seminar: ‘Uskoro se vraćamo u Međimurje’

Proteklog tjedna, od 27. do 30. prosinca, u Termama Sveti Martin održao se veliki međunarodni karate seminar – Cronvention Winter Experience.

Seminar su vodili Hrvatski seniorski karate reprezentativci – Alessandra Hasani, Enes Garibović i Boran Berak, a seminaru je prisustvovalo 80 osoba koji su pristigli iz šest zemalja (Austrija, BiH, Slovačka, Ukrajina, Italija i Hrvatska).

Hrvatski reprezentativci održali su seminarski program koji se sadržavao od šest treninga i tri predavanja putem kojeg su okupljenima predstavili vrijedan sadržaj koji će im koristiti u pripremama za nadolazeću karate sezonu.

Seminaru su prisustvovali reprezentativci iz nekoliko zemalja, a sudionici su izrazili zadovoljstvo viđenim programom. Terme Sveti Martin pokazale su se kao pun pogodak za organizatore jer su okupljeni iskazali zadovoljstvo uslugom prehrane, smještaja, termalnih bazena i uvjetima za treninge.

Organizator seminara bio je Karate Klub Tad Rijeka.

– Dojmovi nam se još sliježu, no veoma smo zadovoljni ostvarenim. Nakon tri godine ponovo oživljavamo seminarski projekt koji bi kroz koju godinu trebao postati baza razvoja karatea u regiji. Učesnici seminara bili su zadovoljni uvjetima u Termama Sveti Martin i viđenim trening programom, a meni su osobno izrazili interes za ponovni povratak u vašu regiju. Također mogu reći da je moj tim već započeo sa procesom odabira datuma održavanja i pripremanja novog seminara koji će se održati već ovog proljeća, rekao je predsjednik kluba Miroljub Berak, ujedno i najavio mogućnost skorog povratka u Međimurje.

Cronvention Spring Experience bit će naziv seminara koji će se održati na proljeće, a organizatori najavljuju dovođenje dodatnih karate zvijezda koji će zasigurno izazvati još veći interes sudionika iz regije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,504FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE