Nikola Aleksić iz Karate centra Šenkovec osvojio dvije bronce na Prvenstvu Hrvatske!

Dvorana Peščenica u Zagrebu prošlu je nedjelju, 7. travnja, bila domaćin Prvenstva Hrvatske za seniore i veterane u katama.

Iz karate centra Šenkovec na natjecanju su nastupili veterani Berislav Maksimović i Nikola Aleksić. Bilo je ovo vjerojatno i najbrojnije te najkvalitetnije veteransko Prvenstvo Hrvatske s ukupno 24 prijavljena natjecatelja u dvije kategorije.

U konkurenciji veterana +35 godina Berislav Maksimović je u prvom kolu poražen od prošlogodišnjeg prvaka koji gubi polufinalni meč i ne pruža Berislavu priliku za repasaž.

Nikola Aleksić vrlo dominantno prolazi do polufinala gdje gubi od kasnijeg pobjednika Damira Krsnika iz KK-a Alfa. U meču za treće mjesto Nikola je s gotovo tri boda razlike uspješniji od svog konkurenta i zasluženo osvaja treće mjesto.

U konkurenciji +50 godina Berislav Maksimović nije uspio proći eliminacijski dio natjecanja. Nikola je ponovio rezultat iz prethodne kategorije. U prvom kolu je poražen od finaliste Želje Perkovića iz KK-a Kakato, ali s dvije vrlo sigurne pobjede u repasažnim mečevima dolazi do još jedne brončane medalje.

S osvojena dva treća mjesta na veteranskom Prvenstvu Hrvatske, Nikola je ponovio prošlogodišnji rezultat i dokazao kvalitetu svojih nastupa u obje natjecateljske kategorije veterana.

Nebojša Bošnjak je sudio na ovom turniru, a natjecateljsku ekipu vodio je trener Tihomir Grgić.

Veterani +50-Nikola Aleksić 3.mjesto
Veterani +50, Nikola Aleksić 3. mjesto
Veterani +35-Nikola Aleksić 3.mjesto
Veterani +35, Nikola Aleksić 3. mjesto

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE