Vrtići, prijavite se na natječaj i osvojite 8000 kn od Vrtnog centra Iva i Rasadnika Iva za opremanje dvorišta

Vrtni centar Iva i Rasadnik Iva u iznosu od 8000 kn opremaju dvorište jednom vrtiću

Vrtni centar Iva, Rasadnik Iva i Međimurske novine pokreću natječaj Ivin vrt za vrtić kojim daruju vrtiću s najboljim prijedlogom uređenje dvorišta u vrijednosti od 8000 kn.
Nagrada uključuje sve za uređenje vrtićkog dvorišta u tom iznosu, a nagrađeni vrtić može računati i na pomoć ljubaznih djelatnica Vrtnog centra Iva pri odabiru biljki i savjetima o sadnji.

Tko se može prijaviti?

Natječaj je otvoren za sve vrtiće na području Međimurske županije kojima je potrebno novo uređenje dvorišta. Želite li da mališani uživaju i uče o brizi za biljke za koje su se sami potrudili, javite se na natječaj i osvojite 8000 kn za opremanje vašeg okoliša.

Kako se prijaviti?

Natječaj počinje ovog petka, 3. prosinca, a prijave primamo do 1. veljače. Svoje prijave pošaljite na mail [email protected], a u prijavi nam pošaljite fotku svog dvorišta i vaših mališana koji bi željeli osvojiti biljke. Navedite zašto bi upravo vaš vrtić trebao osvojiti ovu vrijednu nagradu, a sami možete odabrati način na koji ćete predstaviti vaše razloge crtežom, pjesmom, sastavom, modeliranje… Samo se opustite i budite kreativni.
Nakon prijave, svaki prijavljeni vrtić predstavit ćemo u novinama, a dobitnika objavljujemo početkom travnja. Nakon toga kreće sadnja u njegovu dvorištu, što će biti odlična prilika da se roditelji i tete zajedno s djecom uključe u sadnju i nauče od malih nogu o brizi o okolišu i biljkama.

Ostavi komentar