Veseli sjever u prosincu: Besplatan posebni prilog na 52 stranice sutra u Međimurskim novinama!

veseli sjever u prosincu

Prvi prosinački dan obilježit ćemo prigodnim blagdanskim prilogom pod nazivom “Veseli sjever u prosincu”! U prilogu smo na čak 52 sjajne stranice najavili sve adventske, božićne, novogodišnje i zimske veselice na sjeveru. Najbolje od svega je da je prilog besplatan samo uz sutrašnje Međimurske novine!

ADVENT

Prosinačka blagdanska atmosfera ujedinjuje ljude i potiče ih da se dodatno zbliže u tom svečanom i radosnom trenutku. U Međimurju gotovo da nema mjesta koje u to adventsko doba neće pjesmom, glumom i plesom upriličiti sve kroz godinu naučene vještine, ali i pokazati svojih vrijednih ruku djelo. Prosinac kao zadnji mjesec u godini okrunjuje cjelogodišnji trud djece, roditelja, baka, djedova koji kroz razne udruge i udruženja organiziraju adventske nastupe i priredbe, na veselje svih.

U našem prilogu pročitajte što će se događati u centru Čakovca, Starom gradu, Prelogu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Nedelišću, Murskom Središču, Svetom Jurju na Bregu, Strahonincu, Vratišincu, ali i susjednom Varaždinu.

Nabavite sutra naš prilog i iznenadit ćete količinom bogatog programa koji su osmisliti mještani ovih mjesta. Izaberite sebi najprivlačniji i podržite ih jer potrudili su se!

BOŽIĆ

Prosinac je mjesec u kojem se sve vrti oko Božića, a početkom mjeseca pripreme i išćekivanje intenzivno počinju. Razmišlja se o svemu, od blagdanskog uređenja doma, božićnog jelovnika, kreativnih ideja kićenja bora do poklona za najmilije. Korisne savjete za te teme možete pročitati sutra u našem prilogu, a pronašli smo i dućane u kojima ćete pronaći inspiraciju za božićnu dekoraciju.

Prosinac je, između ostalog, vrijeme najluđih party-a u godini. Svi se žele zabaviti, plesati, popiti koju čašicu više i okružiti se dobrim društvom i atmosferom. Najave za najbolje party-e u Međimurju pročitajte u našem prilogu!

NOVA GODINA

Nema žene koja ne razmišlja o tome što će obući na doček, kako će se našminkati i kakvu će frizuru nositi. Rješenje za te slatke muke također pronađite u našem prilogu. Pripremili smo ideje i za vaše klince. Kada se inspirirate za outfit, pročitajte i gdje će se održati najluđi dočeci Nove 2018. godine i najvažnija večer u godini može početi!

ZIMSKE RADOSTI

Cijelog ovog blagdanskog raspoloženja nema bez snijega i leda, ali i zimskih radosti. U našem prilogu pogledajte kamo se možete ići klizati, ali i opustiti i odmoriti!

Čitamo se sutra samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar