Svečanom akademijom otvoren Sajam prevencije i sigurnosti u Čakovcu

Povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna, danas je 23. rujna održan Sajam prevencije i sigurnosti u Čakovcu, kao jedan od najvećih preventivnih projekata međimurske policije. 

Sajam je organiziran ju suradnji  s Vijećima za prevenciju Međimurske županije i Grada Čakovca. Svečani dio, otvorenje sedmog Sajma sigurnosti i prevencije te svečana akademija povodom Dana policije održana je u velikoj dvorani Srednje škole Čakovec i ugostila je brojne uvažene goste. 

Sajam sigurnosti i prevencije 2022. 

Kako je rekao načelnik Ivan Sokač, koji je pred dva dana ponovno izabran od strane policijskih kolega glavni zadatak policije je upravo sigurnost svih građana.

– 6 i pol milijuna osoba je prošlo kroz naše prijelaze Goričan i Mursko Središće. 70 posto raseljenih osoba koje su došle u Republiku Hrvatsku prošle su kroz prihvatni centar u Goričanu. Gdje smo ih evidentirali, napravili im dokumentaciju kako bi im osigurali daljnji boravak u Lijepoj našoj, rekao je načelnik Ivan Sokač i svim policajcima čestitao njihov dan.

Spomenuo je i kako je međimurska policija ove godine dobila nova vozila, stigla je nova zaštitna oprema za policajce, a obnovljena je i zgrada PU međimurske u Čakovcu.

Kako je naglasio glasnogovornik i voditelj programa Radovan Gačal, svakako valja istaknuti da su i ove godine zbog iznimnog doprinosa dodijeljene prigodne nagrade: iz Službe kriminalističke policije nagrađeni su Davor Trstenjak, Josip Jalšovec, Dejan Novak, Nikola Kontrec, Nikola Zadravec i Nenad Posel.

Iz policijske postaje Čakovec Mladen Perko, Nino Posavec, Karlo Ivanović, Dino Kolar, Mario Fundak, Robert Tkalčec, Vjeran Topolnjak, Ana Požgaj, Štefica Markan, Abel Šprajc, Dejan Kočiš i Dejan Ignac.

Iz PP Mursko Središće Tomislav Tkalec, Igor Posel, Srećko Fajfar, Franjo Hergotić, Juraj Hergotić, Damir Srnec i Krunoslav Drk.

Iz PP Prelog Tomislav Grubić, Ines Goričanec, Vedran Baranašić, Dajana Fajić, Jurica Jovan, Ljubomir Levačić, Marko Vugrinec, Nino Žnidarić, Ivan Čerepinko i Dario Ratkajec.

Iz Interventne jedinice policije Bruno Hozmec, Nenad Veselko, Ante Goleš i Marina Kefelja.

Čestitke svima!

Cijelu atmosferu pogledajte OVDJE 

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE