Prijavite svoje jaslice i ostale božićne i adventske ukrase na naš nagradni natječaj!

božićni natječaj

Međimurske novine otvaraju nagradni natječaj “Biramo najljepše božićne i adventske ukrase”. Prijavite svojih ruku djelu: jaslice, božićne i adventske ukrase! Možete prijaviti i svoje ukućane, susjede, prijatelje koji izrađuju božićne jaslice ili ukrase za dom. Mi ćemo Vaš trud nagraditi!

Božić je najveseliji i najljepši blagdan u godini, a advent četverotjedno iščekivanje rođenja Isusova. Za Božić se pripremimo i izvanjski. U adventu počinje ukrašavanje domova blagdanskim božićnim ukrasima. Obavezni je adventski vijenac s četiri svijeće, a ukrasi ovise o mašti svakog pojedinca. Najljepši su oni ukrasi koje izrađujete sami.

Pozivamo vas da u nagradnom natječaju Međimurskih novina “Biramo najljepše božićne i adventske ukrase” pokažete što se sve može izraditi u kućnom ambijentu: jaslice i ukrase za bor, božićne, kuglice, adventske vijence, božićne stolnjake i sve druge detalje koje ste izradili sami, a kojima ukrašavate svoj dom u božićno vrijeme.

Nakon prijave dolazimo u dom prijavljene osobe da bismo napravili reportažu o izradi vaših rukotvorina. Rok za prijave je od 20. studenog do 5. siječnja.

Sve sudionike nagradnog natječaja Nagrađujemo zimskim kapama DIKA ŠTIK, a pobjednike i dodatnim nagradama. (mn)

Ostavi komentar