9.4 C
Čakovec
Subota, 13 travnja, 2024

Poseban prilog Uzlet: Što naši lideri čine kako bismo se osjećali sigurno u pandemijsko vrijeme?

U novom broju Međimurskih novina donosimo besplatan poseban prilog Uzlet međimurskih gradova i općina. Peti po redu Uzlet bavi se temom sigurnosti, a u njemu možete pročitati što naši lideri čine kako bismo sigurno prošli kroz pandemijsku krizu i njezine posljedice.

U prvom dijelu Uzleta predstavljamo županiju, gradove i općine koji govore o poduzetim mjerama tokom pandemije koje su ulile osjećaj sigurnosti i povjerenja među građanima. Također, predstavljaju načine kojima će se boriti protiv pandemijske krize i posljedice koje je ona ostavila na društvo. U Uzletu pročitajte i koji dionici društva su zaslužni za mirniji i kvalitetniji život u zajednici, ali i za razvoj koji i dalje traje.

U drugom dijeli priloga Uzlet predstavljamo uspješne međimurske tvrtke koje u društvu daju primjer i podižu entuzijazam. Donosimo pozitivne poslovne priče o tvrtkama koje svojim zaposlenicima pružaju sigurnost u smislu sigurnih prihoda, brige o zaposlenicima, mogućnosti upravljanja vremenom, osobnog razvoja, ali i samopouzdanja i društvenog priznanja.

Čitamo se od petka samo uz Međimurske novine.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,151FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Zack Dust u live svirci petkom

Zack Dust

Imitatorski show by Danko Ažić

Imitator Danko Ažić