Poseban prilog o vjenčanjima: Pronađite inspiraciju za svoje vjenčanje za pamćenje!

vjenčanje za pamćenje

Poseban prilog “Vjenčanje za pamćenje” izašao je na 12 stranica u novim Međimurskim novinama. Saznajte kakva su vjenčanja danas moderna te pronađite inspiraciju za svoje.

Donosimo priču o Ljubici Kolarić iz Podturna, koja nam je ispričala običaje vezane za svatovsku jabuku, simbolu mladenkine ljepote i zdravlja.

Predstavljamo Studio Vipro koji je sakupio već 28 godina iskustva u foto i video produkciji.

Također, 25 godišnjicu obilježili su i Danijel i Bisera Zadravec te donosimo ukratko njihovu ljubavnu priču.

Organizatorica vjenčanja i vlasnica studia Marrtinez savjetuje mladenke što ne smiju zaboraviti na dan vjenčanja, a korisni savjeti pomoći će svakoj mladenki.

Razgovarali smo s bračnim parom Melanijom i Bojanom Bacinger koji su imali bajkovito vjenčanje na Mauricijusu. Zaista posebna priča raznježit će vas i oduševiti.

Također, svoju priču s nama podijelili su Melanie i Mihael kelnarić koji su za svadbenu fotku odabrali romantičan Rovinj.

O nekadašnjim svadbenim običajima ispričali su nam Đuro i Marija Štimec iz Nedelišća koji su se prisjetili kako je njihovo vjenčanje izgledalo 1969.godine.

Predstavljamo i mladog fotografa Mateja Ščavničara.

Također, pripremili smo i tekst koji bi svaka mladenka i kuma morale pročitati zajedno, a dotakli smo se svih obaveza koje bi kuma trebala imati na vjenčanju i savjetovali kumu kako da bude najveća podrška mladenki na njezin dan.

Nabavite danas Međimurske novine i pronađite inspiraciju za svoje vjenčanje!

Čitamo se.

 

Ostavi komentar