Poseban prilog Međimurskih novina: Kako pripremiti svoj dom za sezonu grijanja?

U novom broju Međimurskih novina donosimo poseban prilog “Dome, topli dome” u kojem možete pročitati savjete kako pripremiti svoj dom za sezonu grijanja.

Pročitajte savjete iz Bukal elektronike o grijanju na klimu. Saznajte koliko se ustvari vati i kuna potroši grijete li prostor na konvertersku klimu.

Iz Međimurje – plina donose korisne informacije i savjete o grijanju na plin te otkrivaju kolika je isplativost grijanja na plin.

Iz tvrtke CEE predstavljaju dizalice topline, revolucionarni način grijanja koji štedi i energiju i novac, a pročitajte i kako bez velikih troškova energetski obnoviti obiteljske kuće.

Alpro Šardi predstavlja svoje prozore koji zadovoljavaju energetsku učinkovitost i poboljšavaju kvalitetu življenja.

Centrometal predstavlja svoje kotlove koji koriste obnovljive izvore energije.

U prilogu pročitajte i kako riješiti problem vlažnih zidova i plijesni, gdje nabaviti najbolju stolariju te koga angažirati za građevinske i završne radove u izgradnji.

Iz Directe savjetuju kako zaštititi svoj dom te predstavljaju sustave koji će zaštititi vašu imovinu.

Također, poznata dizajnerica interijera Angelika Kolarić savjetuje kako urediti stan te koji su najnoviji trendovi u uređenju doma.

U prilogu saznajte gdje kupiti najbolju kuhinju, kupaonski namještaj i sanitarije, komarnike, žaluzine te sve ostalo za opremanje doma.

Sve to i više donosimo u posebnom prilogu Međimurskih novina od petka! Čitamo se!

Ostavi komentar