Poseban prilog Dome, topli dome: Kako smanjiti račune za grijanje i funkcionalno urediti dom?

Novi poseban prilog Međimurskih novina Dome, topli dome na čak 40 stranica izlazi u petak besplatno uz Međimurske novine. U prilogu podijeljenom na dva dijela donosimo korisne savjete o uštedi na grijanju i funkcionalnom uređenju doma.

GRIJANJE

Saznajte kako smanjiti troškove grijanja te koji su načini grijanja najisplativiji i omogućavaju najveću uštedu. Pročitajte što znači dobra toplinska izolacija te u što se isplati investirati kada se govori o toplinskom izoliranju doma. Otkrivamo i koliko točno iznosi ušteda na godišnjoj razini na dobro izoliranoj kući u odnosu na onu neizoliranu.

Iz Međimurja plina donose odgovore zašto se grijati na plin te šest korisnig savjeta za građane uz koje možete znatno uštedjeti na računima. Iz Moderne donose preporuke i savjete o energetskoj obnovi kuće.

Donosimo prijedloge i preporuke za izolacijske prozore, fasade te krovove uz koje će vaša kuća biti energetski efikasna i toplija. Pročitajte i gdje nabaviti sve potrebno za sezonu grijanja, od peći, kamina, motornih pila, instalacija, ugljena. Otkrivamo više i o obnovljivim izvorima energije, odnosno kako funkcionira dizalica topline i zašto se za nju odlučiti.

U prilogu donosimo i podatke o ulaganjima Međimurske županije u obnavljanje javnih zgrada energetskom učinkovitošću.

UREĐENJE DOMA

Razgovarali smo s dizajnericom Ivom Drk koja savjetuje kako uskladiti funkcionalnost i estetiku u malom prostoru. Iz DanKuchen studija u Varaždinu savjetuju kako odabrati kuhinju koja će se prilagoditi vašem prostoru i načinu života.

Donosimo priču o Andreji Fučec, jedinoj stolarki iz Međimurja koja radi u svojoj struci.

Sve to i više pročitajte u posebnom prilogu na čak 40 stranica.

Čitamo se od petka samo uz Međimurske novine!

Ostavi komentar