Poseban prilog za sve buduće mladenke: Kako organizirati vjenčanje koje će svi pamtiti?

vjenčanje za pamćenje

Kako bi vam olakšali organizaciju vjenčanja i pomogli da svaki od tisuću detalja bude savršen, napravili smo poseban prilog na čak 20 stranica pod nazivom “Vjenčanje na pamćenje” koji je izašao danas samo u Međimurskim novinama.

Prvo o čemu mladenci razmišljaju je odabir svadbene sale, a a u našem prilogu pogledajte prijedloge međimurskih restorana za nezaboravni pir. Nakon što odaberete salu i menu-e, posvetite se dekoracijama i stilu, a inspiraciju za originalnu svadbu također potražite u prilogu.

Ako želite da vaša svadba prati najnovije trendove, svakako pozornost posvetite rasvjeti i efektima, što je posebno bitno kod prvog plesa kojeg svi pamte. Ako nemate ideju za pjesmu kojom ćete uploviti u bračnu luku, mi vam donosimo top listu najpopularnijih.

Pri spomenu svadbe, mnogi razmišljaju o finim kolačima i tortama, a naš prilog donosi rješenje i za najslađi dio pira.

Iako je planiranje svadbe poseban za svaku buduću mladenku, ono čemu se posveti najviše vremena je briga oko vlastitog izgleda tog dana. Najveća pozornost pridaje se vjenčanici, a iako ideja postoji još iz djetinjstva, naš će vam prilog olakšati odabir i predložiti najbolje dizajnerice za šivanje po mjeri. Za šminkanje i frizuru morate se naručiti na vrijeme, a u našem prilogu potražite ideje za elegantne punđe i šminku kojom se postiže prirodni look.

Fotografije će zabilježiti sve neponovljive trenutke vašeg najvažnijeg dana, a pravi efekt postići ćete odabirom najbolje lokacije za vjenčane fotografije, kao i izborom fotografa, što ćete također pronaći u našem prilogu.

Ako pak idete na nečiju svadbu kao gost, zasigurno razmišljate o tome što obući. Prijedloge odjevnih kombinacija za gošće donosi vam naš prilog. Ako ste glavni svat, nemojte zasjeniti mladenku, no svakako morate znati koji su zadaci vaše uloge.

Osim toga, predstavljamo i posebno vjenčanje para iz Donjeg Vidovca, jednostavnu svadbu Mišel i Davora.

Sve to i više pročitajte samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar