Poseban prilog Autostil: Predstavljamo novitete koji su trebali biti prikazani u Ženevi!

autostil

Autostil, poseban prilog Međimurskih novina, izlazi ovog petka kao besplatni umetak u Međimurskim novinama na čak 28 stranica!

Proljetno izdanje Autostila donosi veliki test ljetnih guma. Kako je najpametnije ne štedjeti na gumama, ADAC-ov test o gumama, dat će vam preporuku koje je najbolje i najsigurnije kupiti.

Također, kako broj SUV-a na cestama raste, HAK je testirao gume od 17 i 18 cola čije rezultate vam donosimo u Autostilu.

Ženevski autosajam odgođen je zbog Koronavirusa, iako je ove godine najavljen najveći broj noviteta.

No, u našem Autostilu predstavljamo najzanimljivije novitete koji su morali biti prikazani, tako da ustvari nećete biti zakinuti. Dovoljno je samo pročitati naš Autostil, i saznat ćete sve, kao da ste bili tamo.

U Autostilu donosimo sve što vas je zanimalo o hibridnim vozilima, koja su sve popularnija među vozačima. Oni koriste i benzin i struju, što garantira manju potrošnju i bolji osjećaj vožnje. Pročitajte u našem Autostilu kako se voze hibridi, kakvi sve postoje te što znače njihove oznake.

Predstavljamo Mercedes AMG GLE Coupe.

Prvi u Hrvatskoj testirali smo Suzuki S-Cross te Vitaru u mild hybrid verziji. Pročitajte u Autostilu kako ih je bilo voziti te koje su njihove nove performanse.

Također, testitali smo Lexus ES 300h F Sport Premium, s hibridnim motorom.

U Autostilu donosimo veliku usporedbu, Renault Captur vs Nissan Juke, a riješit ćemo dilemu koji je bolji i s kojim nećete pogriješiti.

Nabavite u petak Međimurske novine i besplatan prilog Autostil. Čitamo se!

Ostavi komentar