NAGRADNJAČA: Osmisli svoj Instagram #hashtag i osvoji nagrade!

Instagram profil Međimurskih novina
Instagram profil Međimurskih novina

Pred točno godinu dana aktiviran je Instagram profil Međimurskih novina kojem je primarni cilj objavljivanje različitih fotografija s područja Međimurja. Fotke se objavljuju dva do tri puta dnevno, sadržajno i tematski su podijeljene po eventima koji se održavaju kroz doba godine, kao i slike krajolika, gradske špice i mode!

Upravo iz tog razloga odlučili smo napraviti nagradni natječaj u kojoj će čitatelji osobno sudjelovati, osmišljavanjem hashtaga koji opisuje određene fotografije koje se objavljuju na Instagramu.

Trenutno najpopularniji hashtag koji koristimo je #mnovine, #međimurske novine, te oni popratni koji opisuju fotografiju, bila ona pejzažna ili opisuje neki glazbeno scenski događaj.

Na vama je da osmislite svoj, koji ćemo dalje koristiti u objavama, mogu biti širokog spektra, tako da pustite mašti na volju!

10 najboljih i najmaštovitijih osim što će se koristiti u objavama našeg profila, bit će bogato nagrađeni.

Nagradit će vas Medicinsko kozmetički salon Vital, FitLife by Ivana Posavec, Vinarija Lendava, Studio ljepote IN, restoran Pozoj, Hotel Panorama Prelog, Toplice Sveti Martin, Pan i Angry Moose.

Bogate nagrade su dva sata wellnesa za dvije osobe u Hotelu Panorama, facelift tretman i pregled lica, te daljnji savjet za njegu u Vitalu, six pack američkog piva iz Angry Moose, mjesec dana vježbanja u FitLife, dvije ulaznice za vinariju Lendava, gablec za dvije osobe u restoranu Pozoj, kupanje za dvije osobe u Toplicama Sv. Martin, pizza po odabiru u restoranu Pozoj, Pan pive te trajni lak u Studio ljepote IN.

Kako do nagrada?

Osmisli svoj hashtag i pošalji ga ovdje! Nagradnjača traje tjedan dana, do 29. siječnja, nakon čega ćemo dobitnike obavijestiti e-mailom.

Nagradnjača

Ispunjenjem forme pošiljatelj daje privolu da njegove podatke Media Novine d.o.o smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Instagram služi za promociju novina i posebnih priloga koji tematski izlaze ovisno o društvenim i tematskim sadržajima, a također se predstavljaju situacije s kojima se svakodnevno susrećemo. Trenutne brojke govore o popularnosti Instagrama kao društvene mreže, a profil Međimurskih novina broji 632 objave u godinu dana, 2050 pratitelja, te doseg 3390. Na profilu je 700 novih pregleda u samo tjedan dana i 33766 prikaza.

Uz fotografije nalazi se i određeni broj videa s aktualnih međimurskih događaja, a posebno su atraktivni oni plesnog i glazbenog sadržaja. I dalje će se na profilu istim tempom objavljivati razni sadržaji, a u to mogu biti uključeni i čitatelji, pa ako imate neku lijepu fotografiju koju želite podijeliti pošaljite ju u naš inbox Instagrama, Facebooka ili putem e-maila.

FOTO: Instagram

PRATTITE NAS NA INSTAGRAMU

Ostavi komentar