Galerija Sjever, centar moderne perspektive, slavi 4.rođendan!

Na sjecištu pravaca koji vode u središte Međimurja smjestio se najmoderniji međimurski centar koji s pravom nosi naziv „Galerija Sjever“. Naime, radi se o pravom „okupljalištu“ raznorodnih trgovina koje nude širok asortiman proizvoda.

Tako Galerija Sjever na jednom mjestu okuplja SPAR, Müller, C&A, New Yorker, Kik, Deichmann, Takko, Zoo City, Galileo te srebrnarnicu Dominik. Osim navedenog, na izbor je i popularni Caffe bar „Galerija“ u kojem možete popiti kavu ili neki drugi napitak.

galerija sjeverU subotu, 4. studenog Galerija Sjever će proslaviti 4. godišnjicu! O uspješnosti, kvaliteti i prilikama koje su prepoznali kupci svjedoči činjenica da će se uskoro otvoriti i drugi Galerija centar sa još brojnijim sadržajima.

Kupcima i drugim posjetiteljima na raspolaganju je 220 besplatnih parkirnih mjesta. Za sve dodatne informacije posjetite stranicu www.galerijasjever.hr

 

 

 

Uživajte obilazeći ugodni ambijent nabrojenih trgovina i pronađite upravo onu kvalitetnu robu koju tražite! Posjetite Galeriju Sjever te i vi krenite prema svojoj zvijezdi!

galerija sjever rođendan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE