FOTO: Nova, redizajnirana Suzuki Vitara stigla u Čakovec u AC Baumgartner!

suzuki vitara baumgartner

Četvrta generacija Suzuki Vitare, najprodavanijeg SUV modela privatnim osobama, dobila je svoje nove, redizajnirano izdanje.

Njezin dolazak dugo se iščekivao, a danas u prijepodnevnim satima prva pošiljka konačno je stigla u čakovečki AC Baumgartner.

Žuta s bijelim krovom svojom će posebnošću zasigurno plijeniti poglede na cesti.

Možete je pogledati i testirati u AC Baumgartner u Čakovcu, na adresi Braće Graner 2, a sve dodatne informacije zatražiti na telefon 040/328-007 ili mail [email protected]

Podsjećamo, Vitarin vanjski i unutarnji dizajn u mnogočemu je poboljšan.

Restilizirana je prednja maska, odnosno rešetka hladnjaka, koji Vitari daje poseban karakter i robusnost. Točnije, kromirane letvice bit će postavljene vertikalno. Izmjenjen je i branik, što uključuje malo veća LED dnevna svjetla. Time će lice Vitare biti modernije i elegantnije. Na zadnjem dijelu promijenjene su svjetlosne jedinice, odnosno, promijenjen je njihov dizajn.

Osim toga, Vitara će biti dostupna u dvije nove boje.

Što se unutarnjeg dijela tiče, Vitara dobiva redizajniranu instrument ploču koja će sada posjedovati ekran u boji smješten na sredini, gdje će biti dostupne sve informacije o vozilu. Plastika od koje je rađen interijer primijenjena je te će sada površine biti mekše na dodir.

Vitaru očekuje u nova tehnologija, no ona će službeno biti predstavljena u rujnu.

Ispod haube nove Vitare naći će se benzinski agregat s turbo punjačem radne zapremine 1 ili 1,4 litara. Razlikovat će se modeli s 112 i 140 konjskih snaga.

U standardnu odnosno elegance opremu ubrajaju se i brojni sistemi koji će osiguravati sigurnost vozača, kao što su prepoznavanje prometnih znakova, sistem nadgledanja mrtvih kutova, upozorenje na promet iza vozila i slično.

Suzuki Vitara redizajnom će poboljšati svoje osnovne značajke, a to su sigurnost, udobnost i luksuznost. Mnoge vizualne, tehničke i specifične nadogradnje godit će joj, a njima će ponovno krenuti u osvajanje tržišta.


Dođite i isprobajte Vitaru u testnoj vožnji, a ljubazna ekipa u AC Baumgartner rado će vam približiti sve nove značajke Vitare.

Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2. Nazovite ih na telefon 040/328-007 ili im pošaljite mail na [email protected]

Za sve dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu www.ac-baumgartner.hr

Ostavi komentar