Detoksicirajte se uz poseban prilog Međimurskih novina!

U sutrašnjem izdanju Međimurskih novina izlazi poseban prilog Detoksiciraj se prirodno koji na 8 stranica donosi korisne savjete o ostvarivanju svih zdravih ciljeva koje smo si postavili na početku godine.

Monika Fumić, nutricionistica iz Medikolovog Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia u našem posebnom prilogu savjetuje kako olakšati posao jetri, odnosno, koje biste namirnice trebali konzumirati kako biste sagorjeli što više masnoća. Također, otkrila nam je i koje bismo korake morali uvesti u svakodnevnicu kako bismo se što bolje osjećali. Saznajte i koji su top savjeti za mršavljenje te koje je namirnice najbolje uvrstiti u obroke kroz dan.

Aquila fitness centar predstavlja ležeći bicikl Infratrainer uz pomoć kojeg mršavite i oblikujete svoje tijelo, a o svim njegovim prednostima i učincima saznajte u našem posebnom prilogu.

Salon ljepote Perla otkrio nam je koji kozmetički tretmani pomažu u rješavanju celulita, masnih naslaga i opuštene kože, a između 3 navedena tretmana moći ćete odabrati koji je najbolji za vas.

Fiziocentar Pro Spine predstavlja Dry Needling tehniku koja pomaže u opuštanju i rješavanju bolova, a sve o djelovanju tehnike i njezinim koristima saznajte u prilogu.

Andreja Kudec iz Nilaya joge objasnila je zašto je joga sve popularnija.

Magic Well iz Čakovca poziva vas da im se pridružite i vježbate u ugodnoj atmosferi, a njihov izazov od 8 tjedana pomoći će vam da skinete kilograme.

Iz Biljne ljekarne Herba savjetuju koji su pripravci najbolji za prevenciju bolesti.

Hotel Park iz Čakovca predstavlja svoju novu ponudu, a to su zdravi i balansirani gableci koje su uveli u svakodnevnu ponudu.

Čitamo se sutra samo u posebnom prilogu Međimurskih novina!

Ostavi komentar