38 nagrada povodom 20 000 lajkova na Facebook stranici Međimurskih novina!

nagradni natječaj

Zajednica čitatelja Međimurskih novina svakim je danom sve veća, a uskoro se na našoj Facebook stranici približavamo brojci od 20 000 lajkova! Za nas je to jako važna brojka i ponosni smo na nju jer se iz članka u članak trudimo zadovoljiti vaše kriterije i zadobiti vaše povjerenje provjerenim i točnim informacijama.

Kako bismo izrazili zahvalnost na praćenju i čitanju, pripremili smo posebni nagradni natječaj kojim nagrađujemo vas, naše čitatelje, Međimurce koji su doprinjeli širenju našeg utjecaja i na Facebooku.

Zahvaljujući našim partnerima imamo zaista bogat nagradni fond.

Nešto fino za glad i još finije za žeđ!

Lepi dečki brewery vam daruje 6pack Međimurskog piva, a Carlsberg 2 paketa 4pack Zlatnog Pana i 2 paketa 4pack Pana Lager. Tu su i 3 puta po dvije kave iz Milleniuma, ali i 4 boce Sibona. Za one kojima je pivo i vino preslabo, osigurali smo boce Golfera i Kove. Da ne ostanete gladni, Stari Hrast vam daje jumbo pizzu, a Shamper bon od 200kn. Dvije velike pizze i dva pića po odabiru čekaju vas u Panorami u Prelogu!

Nakon toga, morate dovesti tijelo u red!

Za to će se pobrinuti naša Ivana Posavec koja daje dvije članarine za vježbanje u FitLife studiu i Vitafit koji daje trening s osobnim trenerom! Osim toga, u DG Sportu moći ćete unajmiti teren za badminton na dva sata, a nakon toga se s boljom polovicom opustiti u wellnessu hotela Panorama! Ako vam to nije dovoljno, Mirela iz Miralisa dat će vam 45min masaže cijelog tijela!

Da nam i dalje budete tako lijepi!

Iz frizerskog salona Instyle daruju frizuru i bojanje uz bondex tretman za njegu kose, a frizerski salon Blondina daje dva muška šišanja. Šišanje daruje i frizerski salon Viva! Osim frizure, imamo i kozmetički tretman koji daruje medicinsko – kozmetički salon Vital. Za njegu kod kuće pobrinula se Kiwi kozmetika sa svojim poklon paketom prirodne kozmetike.

Za odlilčan jesenski styling pobrinut će se butik AS koji daruje poklon bon od 100kn i web shop Ninche koja daruje torbicu!

Za dobar provod naših čitatelja pobrinula se ekipa Milleniuma koja je za koncert Magazina i Vigora na Mesapu osigurala šest karti!

A za ugodan ambijent doma, tu je zidna fotka na platnu by Bazinga!


Kako do nagrada?

  1. Lajkaj našu Facebook stranicu
  2. Podijeli ovu objavu tako da ona bude javna (a ne da ju vide samo vaši prijatelji)
  3. U komentar označi osobu s kojom ćeš podijeliti nagradu!

Dobitnike objavljujemo 6.10.! Sretno!

 

Ostavi komentar