Zavičajno društvo Međimurje u Zagrebu: Damir Dolar, Robert Ilijaš, Damir Sabol i mnogi drugi na zanimljivom Međimurskom gospodarskom forumu – DigitalMEđimurje

Program foruma DigitalMEđimurje

Zavičajno društvo Međimurje u Zagrebu 24. listopada 2019. godine organizira 2. Međimurski gospodarski forum, koji će se održati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb, od 13 do 16 sati. Tema ovogodišnjeg gospodarskog foruma je: DigitalMEđimurje.

– Međimurske tvrtke oduvijek su bile inovativne, kreativne i u skladu sa zahtjevima tržišta kreirale proizvode i usluge,a pritom i kontinuirano ulagale u istraživanje i razvoj. Stoga će na ovogodišnjem Forumu prezentacije održati Međimurci koji svojim idejama i realiziranim projektima, proizvodima i uslugama predstavljaju novu generaciju međimurskih poduzetnika nakon čega očekujemo zanimljivu panel diskusiju koja bi trebala iznjedriti kakva je trenutačna situacija po tom pitanju ne samo kada su u pitanju ovi procesi u Međimurju, već i i u cijeloj zemlji i šire, kazala je predsjednica Zavičajnog društva Međimurja Branka Prišlić koja se zajedno sa svojom međimurskom ekipom potrudila da okupi mnoge Međimurce i druge zainteresirane na ovom aktualnom panelu.

Prezentaciju će imati uspješni međimurski poduzetnici u novim tehnologijama.

Making machines see & think održati će tako Damir Dolar, direktor tvrtke FRAMOS Technologies d.o.o. veteran u machine vision i generalno kada je u pitanju imaging.

Digitalizaciju u službi mobilnosti prisutnima će predstaviti Stjepan Gornik iz tvrtke CETITEC d.o.o. dok će o infrastrukturi i pametnoj senzorici prezentaciju održati Ranko Režek, Izvršni direktor i član Uprave IOT NET ADRIA d.o.o.

Kako i zašto ulagati u digitane kanale prodaje pojasniti će i predstaviti mogućnosti Dino Oreški iz Udruge e- Commerce.

Prisutni će imati prilike saznati i o digitalizaciji identiteta kao i ulozi umjetne inteligencije u prezentaciji Roberta Ilijaša direktora tvrtke Identity Consortium d.o.o.

U panel raspravi sudjeluju Damir Sabol (Photomath d.o.o.) Martina Pintarić (404 d.o.o.) Robert Ilijaš (IdentityConsortium d.o.o.) i Bernard Gršić (Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva).

Više informacija o Međimurskom gospodarskom forumu možete saznati na slijedećoj poveznici https://www.medjimurski-gospodarski-forum.com te na Facebook stranici https://www.facebook.com/medjimurskigospodarskiforum.

Moderator konferencije je poznati međimurski glumac i glazbenik Igor Baksa, a panela dr. sc. Vanja Vejzagić.

Ostavi komentar