Zagreb: Ujutro izboden stariji muškarac, kasno popodne u požaru stradala još jedna osoba

šibica požar
Ilustracija, Photo by Yaoqi on Unsplash


Kao da vikend u Zagrebu koji je ostao obilježen jednim od najgrozomornijih zločina otkako je Hrvatske nije bio dovoljan, crni niz nastavio se u ponedjeljak ujutro kada se dogodilo novo ubojstvo, piše večernji.hr

Sve se odigralo nešto iza 9:30 sati na Krugama kada su se u Ulici Cvijete Zuzorić sukobili 66-godišnjak koji je svog psa bio izveo u šetnju i za sada još uvijek nepoznati muškarac. Kako neslužbeno doznaje Dnevnik, 66-godišnjak je bio u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio, a verbalni sukob brzo je prerastao u fizički obračun.

Službenice obližnjeg ureda su ispričale medijima da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo.  Nepoznati biciklist je pobjegao, no one su ga snimile, a ta snimka je predana policiji i trebala bi pomoći u otkrivanju ubojice.

U požaru stradao muškarac

Samo par sati, nova tragedija. Naime, u požaru stana u zagrebačkom naselju Zapruđe, odnosno u Balokovićevoj ulici na kućnom broju 69 smrtno je stradala jedna osoba. Na teren su izašla tri vatrogasna vozila, a požar je brzo ugašen.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u 17:53 sati zaprimila je dojavu o razbuktalom požaru na drugom katu. Požar je lokaliziran brzom intervencijom 13 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila, a u stanu je pronađena jedna muška osoba čiju su smrt konstatirali djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

Ostavi komentar