Voditeljica Barbara Kolar: Zbog očuvanja vlastita duševnog mira ignoriram sve napise i komentare

Barbara Kolar i Duško Ćurlić Foto: HRT

Proteklih dana ime Barbare Kolar, voditeljice na HRT-u, koja je inače rodom iz našeg međimurskog kraja, jedno je od najguglanijih na internetskim pretraživačima, o vama se itekako pričalo na društvenim mrežama, a članci o haljini s dekolteom koju ste nosili u posljednjoj emisiji “Zvijezde pjevaju” bili su među najčitanijima.

Jeste li očekivali da će haljina izazvati toliku pompu? I prije ste se na malim ekranima pojavljivali u sličnim izdanjima pa nije bilo toliko komentara.

– Bilo bi naivno očekivati da reakcija neće biti, predvidjela sam to i u svom postu na Instagramu objavljenom satima uoči emisije. Doduše, nisam baš mislila kako će se haljina i ono u njoj pretvoriti u nacionalno pitanje, no bilo mi je jasno kako je u pitanju polarizirajući izbor – nekome će biti najbolje ikad, drugima katastrofa neviđenih razmjera. I bi tako.

Žao mi je što itko toliko uzima k srcu jedan radni kostim, ali ako živciranje oko moje pojave pomaže da se ta osoba barem nakratko manje uzrujava oko vlastita života – super.

Složit će se sa mnom čitatelji – nije baš lijepo kad jedna dama drugoj komentira izgled riječima: “Tužno.” Iako ste rekli da ne čitate ono što drugi pišu o vama, do vas je putem novinara ipak došla reakcija Jadranke Kosor. Što ste prvo pomislili kad ste čuli što je napisala i kako s odmakom od nekoliko dana sada gledate na njezine riječi?

– Ne mogu vam dati zadovoljavajući odgovor na to pitanje jer su mi vaši kolege za tu objavu rekli, no sadržaj mi je do danas ostao nepoznat. Gospođa Kosor sigurno zna zašto je nešto napisala i to je njezino pravo, baš kao što je moje u pokušaju očuvanja vlastita duševnog mira ignorirati sve napise i komentare.

Nakon što je krenulo javno prepucavanje, ni status o emisiji na svom Instagramu više nisam otvorila. Jednostavno zato što dobre stvari, iako ih je navodno u ravnopravnom omjeru, nemaju snagu loših.

Dobro je nježno i plaho, zlo agresivno i nametljivo i uvijek dopire dalje i jače. A to što su me već vrijeđali u životu ne znači da sam oguglala, poručila je Barbara u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

 

Ostavi komentar