VIDEO: Urnebesna prošnja na svirci naših Sreje i Žikaca u Zagrebu!

Nezgoda na prosidbi u Zagrebu
Prosidba na svirci našeg čakovečkog benda Like Father Like Son završila je malom nezgodom, ali i happy endom za par koji će se uskoro oženiti

Kako donosi Index.hr mladić po imenu Matija odlučio je biti romantičan te djevojku zaprositi nakon pjesme uz koju su se prvi put poljubili, no stvari su pošle po krivu te je završio na podu. Sve se inače događalo prošli petak, za vrijeme svirke u zagrebačkom kafiću Buzz, našeg pop rock benda, dueta “Like Father Like Son” kojeg čine poznati međimurski glazbenici otac i sin: Srećko Srejo Krištofić i Hrvoje Žikac Krištofić.

Kako se vidi na snimci čitatelja, za vrijeme glazbenog seta, Žikac je pozvao Matiju koji je za Miju imao po svemu sudeći “sudbonosno pitanje”. Gosti kafića počeli su navijati, a Matija je, u želji da klekne ispred nje, završio na podu.

“Matiji i Miji želim sve najbolje u životu i da budu sretni u braku, neka ih ne slomi ova mala nezgoda”, poručio je budućim mladencima čitatelj koji nam je poslao snimku, uz napomenu kako je s Matijom sve u redu, donosi na kraju ove ipak slatke pričice Index.hr.

Foto i video: Index.hr/Čitatelj

Ostavi komentar