VIDEO: Nebo je pomazilo Urbana i fanove na Španciru!

Urban Špancirfest
Kad siđe sa stagea i zapjeva među fanovima - Urban je najbolji

Iako je prijetilo nevrijeme, nebo je pomazilo Damira Urbana, njegov prateći bend i fanove njihove urbane glazbe pa je koncert na Španciru prošao sve do finala koncerta bez kišnih kapi.

Osobite Urbanove interpretacije uz svirku četiri sjajna glazbenika (gitarist Luka Toman, basist Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia i Saša Markovski na klavijaturama) potrajale su dugo nakon ponoći. Urban je pokazao kako se najbolje osjeća kad je među svojom publikom koja je došla unatoč vremenskim vremenskim prijetnjama kiše i grmljavine u velikom broju. Nekoliko puta je s bine silazio i pjevao u glas sa fanovima.Koncertni program nastavlja se i večeras.

Urban Spancir 01

Večeras UB40  te Zoran Predin i Lačni Franz

Podno zidina Starog grada večeras gostuje UB40, kultni reggae-pop fenomen, koji je u tri desetljeća nevjerojatno uspješne karijere prodao više od 70 milijuna nosača zvuka.

Među brojnim hitovima publici su u srcima posebno ostali bezvremenski “Red Red Wine”, “Kingston Town” i “I Can’t Help Falling In Love With You”, kojima su obilježili sjećanja cijele generacije.

Zoran Predin i Lačni Franz šarmirat će svojom glazbom publiku u Vili Bedeković. Nadajmo se da će vremenske atmosferilije pomaziti i današnje izvođače i posjetitelje Špancirfesta.

foto i video: rr

 

Urban Spancirfest (1)_resize

 

 

Ostavi komentar