Varaždinska policija oglasila se o tragediji u Novom Marofu: Požar izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena!

novi marof specijalna bolnica
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Tragičan događaj zbio se danas, 30. srpnja, u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti  Novom Marofu o čemu smo već pisali ovdje

Nakon provedenog očevida policija je izvijestila da je požar izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio 48-godišnjak priključen na kisik.

Tijelo stradalog muškarca prevezeno u varaždinsku Opću bolnicu

Sada se o cijelom događaju izvanrednim priopćenjem oglasila varaždinska policija. U nastavku u cijelosti prenosimo njihovo priopćenje:

Danas, 30. srpnja oko 12.30 u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, u Bolnici za specijalne bolesti na odjelu produženog liječenja izbio je požar u sobi kojom prilikom je smrtno stradao muškarac starosti 48 godina.

Očevid je na mjestu događaja proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i Inspektorom za zaštitu od požara.

Kako je utvrđeno očevidom, požar je izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio 48-godišnjak, a koji je u tom trenutku bio priključen na kisik, nakon čega se požar proširio na krevet i nesretnog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Tijekom navedenog događaja nije došlo do opasnosti za druge sudionike i osoblja u bolnici i nije bilo drugih ozlijeđenih osoba.

Požar su ugasili djelatnici bolnice i vatrogasci DVD Novi Marof.

Tijelo nesretno stradalog muškarca prevezeno je u varaždinsku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

> Oglasio se Vili Beroš, ministar zdravstva nakon tragedije u bolnici u Novom Marofu

Ostavi komentar