U srijedu rukometna groznica u Čakovcu: Povijesna prilika za MRK Čakovec da izbori ‘Final Four’ kupa

MRK Čakovec
Nakon što su savladali nekoliko teških prepreka u hrvatskom kupu sada rukometaši Čakovca imaju veliku priliku za plasman među 4 najbolje ekipe hrvatskog kupa

Nakon što su protekli vikend i teoetski i praktično osigurali naslov prvaka II. HRL-sjever i plasirali se u I. HRL, rukometaši MRK Čakovec, u srijedu 3. travnja u čakovečkoj dvorani Graditeljske škole imaju veliku priliku da se protiv ekipe premijerligaša Mladog Rudana iz Labina plasiraju na “Final Four”, turnir četiri najbolje ekipe u Hrvatskom rukometnom kupu.

MRK Čakovec
Slavlje rukometaša MRK Čakovec nakon što su protekle subote osigurali naslov prvaka II. HRL-sjever

Bio bi to senzacionalni uspjeh, nezabilježen u povijesti hrvatskog kupa u svim sportovima, da jedan nominalno trećeligaš igra samu završnicu.

Naravno, u pitanju je ekipa koja je dva razreda više od Čakovca, stoga će za pobjedu trebati opet atmosfera kao što je to bio slučaj u osmini-finala, motiviranost i zalaganje na najvišem mogućem nivou i podrška publike da se dođe do velikog rezultata.

Utakmica započinje od 20:00 u dvorani Graditeljske škole Čakovec, a iz kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu i ranije u dvoranu, jer sprema se i uvodni show program od 19:45.

Parovi četvrtfinala: Čakovec – Mladi Rudan Labin, Poreč – Nexe, PPD Zagreb – Varaždin 1930 i Moslavina – Dubrava.

Foto: Facebook

Ostavi komentar