U ponedjeljak je nestala Lara Trbušić Golubić (15,5) iz Zagreba, policija traga za njom

Nestala djevojka Lara Trbušić Golubić

Majka Lare Trbušić Golubić, čiji je nestanak objavljen i na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, Jutarnjem listu prepričala je što je prethodilo nestanku njezine kćeri.

Na snimci nadzorne kamere restorana Mime’s u Petrinjskoj vidi se Lara (15,5) koja stoji i nekog čeka. Ponedjeljak je, 9. svibnja, 45 minuta iza ponoći. U ulicu skreće sivi automobil, Larinoj majci se čini da bi to mogao biti stariji model Pola, ali nije sigurna. Lara užurbanim korakom kreće prema automobilu. Na sebi ima crne tenisice, crnu trenirku i “duksericu” te roza ruksak. Od tog trenutka 15,5-godišnjoj djevojci gubi se svaki trag i za njom tragaju sve policijske postaje u državi.

imageMajka je uznemirena je jer, kaže, već dva dana ne može doći do bilo kakvih službenih informacija o tome kako napreduje istraga nestanka njezine kćeri, koja je od kuće otišla bez osobnih isprava i mobitela, a prije nego što je napustila stan u centru Zagreba, u Šenoinoj ulici, od majke je uzela 200, a od brata 50 kuna. – Jako sam uznemirena jer mojeg djeteta nema već pet dana, a ja od policije, osim da je potraga u tijeku, nemam nikakve druge informacije.. Ali, sad je, evo, već peti dan… – ispričala je Kristina Tomac, Larina majka koja je ujedno skrbnica i svojoj kćeri i svojem unuku, Larinom osmomjesečnom sinu, piše Jutarnji list.

Ostavi komentar