U OKOLICI KOPRIVNICE Nožem nasrnula na muža i prijetila mu ubojstvom! I to nije sve…

Nož
Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je nedavno donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 43-godišnjakinje zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo pokušaja teške tjelesne ozljede i tri kaznena djela prijetnje, piše Klikaj.hr

Tereti se da je 5. kolovoza u obiteljskoj kući kraj Koprivnice kuhinjskim nožem zamahnula prema svom izvanbračnom suprugu s ciljem da ga teško ozlijedi, ali je on spriječio ubod podizanjem lijeve ruke i pritom zadobio tjelesnu ozljedu (rezna rana prsta).

Tereti se i da je u kolovozu, unatoč izrečenim mjerama opreza zabrane približavanja te uspostavljanja i održavanja veze sa svojom sestrom i izvanbračnim suprugom, u dva navrata prijetila sestri da će ju ubiti, a 21. kolovoza, prilikom terenskog obilaska djelatnica centra za socijalnu skrb, zaprijetila je da će ubiti i svog izvanbračnog supruga.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 43-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Ostavi komentar