Strava u Koprivnici, muž ubio suprugu!

policajac-policija (1)

Danas oko 15 sati, u Koprivnici u Omladinskoj ulici, u kući je pronađeno je mrtvo tijelo 79-godišnje žene. Sumnja se u nasilnu smrt od strane njenog bivšeg supruga, inače 83-godišnjaka. Kada se ubojstvo dogodilo za sada nije poznato, a policija je navodno unutar kuće zatekla nemile scene, piše e-podravina

Kako smo neslužbeno doznali, stariji bračni par se razveo prije nekoliko mjeseci, a svađe i nasilje je u njihovoj kući trajalo godinama, jer se nisu mogli dogovoriti oko imovine. Policija je tamo bila čest gost. Danas su nesuglasice dobile najgori mogući ishod. Cijelo popodne je trajao policijski očevid kojim rukovodi Županijska državna odvjetnica te kriminalističko istraživanje.

Susjedi su u šoku promatrali što se događa, no od ranije im je dobro poznato da se stariji bračni par stalno svađao i često se iz njihove kuće čula vika. Očevid je maloprije priveden kraju, a mrtvozornik je upravo odvezao tijelo nesretne Slavice. Okolnosti ovog tragičnog ubojstva još dugo će se raspetljavati, a policija će objaviti i detalje nakon provedenog očevida.

Ostavi komentar