Vuk i Bušnja na pripremama s Rijekom, Zvonarek i Liklin krenuli sa Slaven Belupom

Matej Vuk, rodom iz Čehovca igra za HNK Rijeka

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je počeo s pripremama za novu sezonu. Trener Goran Tomić okupio je 27 igrača na prvom treningu kojem je prethodilo testiranje na koronavirus. Na prvoj prozivci bili su i Međimurci Matej Vuk i Denis Bušnja.

Vuk je u prošloj sezoni branio boje Istre 1961, a u 26 ligaških nastupa postigao je šest pogodaka. Bušnja je bio na posudbi u slovačkom Seredu, a u najvišem slovačkom rangu odigrao je 27 utakmica. U svojoj statistici dodao je četiri pogotka i četiri asistencije.

U broju od petka Međimurske novine donose veliki intervju s Matejom Vukom kojeg smo “ulovili” neposredno prije puta za Rijeku na početak priprema.

Nogometaši Slaven Belupa jučer su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš startali s pripremama za novu sezonu. Pod vodstvom trenera Deana Klafurića i njegovog stručnog stožera, Slavenaši su na pomoćnom terenu odradili uvodni trening u dobroj i pozitivnoj atmosferi. Na prozivci se ukupnu pojavilo 29 igrača, a među njima bili su Lovro Zvonarek i Luka Liklin.

Lovro Zvonarek je u prošloj sezoni upisao dva seniorska nastupa, a pogotkom Varaždinu postao je najmlađi strijelac u povijesti HNL-a. Njegov klupski kolega Luka Liklin zbog ozljede je odigrao samo četiri utakmice za koprivničkog prvoligaša.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar