VIDEO: Pogledajte kako je mladi Međimurec Matej Vuk zabio Atletico Madridu

Matej Vuk
Matej Vuk

Matej Vuk bio je prvo ime velike pobjede kadeta Rijeke protiv Atletico Madrida (4:0) u polufinalu turnira u Al Dhafri.

Mladi Međimurec Matej Vuk, izdanak Nogometne škole Međimurje-Čakovec, oduševljava kao krilni napadač u dresu kadetskog sastava NK Rijeke.

Ovaj 16-godišnjak iz Čehovca zabio je sjajan gol Atleticu i to mu je bio treći gol na velikom turniru u Dubaiju. U golu-ljepotici turnira sjajnim pasom asistirao mu je još jedan igrač izdanak čakovečke skole nogometa i trenera Marija Šarića, vezni Jozef Kuqi.

Držimo fige da naš dvojac dobro odigra i u finalu protiv kadeta slavne Barcelone. Novi izazov dolazi već danas, na rasporedu je ogled u finalu protiv Barcelone u 19 sati po lokalnom odnosno 16 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Vukov odličan gol pogledajte OVDJE.

Utakmica je krenula, dobro smo se nametnuli te pokazali tko smo i da se ne bojimo nikog. Protiv Atletica cijela momčad je odigrala odlično. Bili smo jako konkretni i znali smo što hoćemo, a na kraju to je jedna vrijedna pobjeda. Naravno da smo se veselili, ne pobjeđuje se Atletico svaki dan. Novi dan, nova utakmica. Atletico treba zaboraviti i pripremili smo se za Barcelonu. Svi znamo što je Barcelona, više od kluba, i nama je čast igrati protiv takve jedne ekipe. Poštujemo svakog i respektiramo, ali mi opet idemo samo na pobjedu – zaključio je Matej Vuk, a piše NK Rijeka.

Foto: HNS/Zvonka Keliš

Ostavi komentar