U Palovcu prva pobjeda Dinama pod svjetlima reflektora

U sklopu obilježavanja Dana Palovca mnogobrojne mjesne udruge na nogometnom igralištu NK “Dinama“ Palovec odmjerile su snagu i spretnost pikadu, streljaštvu, visećoj kuglani, rušenju čunjeva loptom, bacanju kolutova i bacanju loptice u koš, no kao prava sportska poslastica za kraj dana odigrana je prva službena utakmica pod svjetlima novih reflektora. Tako je pred mnogobrojnom publikom u utakmici 30. kola 1. ŽNL između domaći Dinamo u susjedskom derbiju slavio protiv Spartaka iz Male Subotice 3:1.

-Sama ideja o reflektorima u Palovcu trajala je dosta dugo, kazao je tomu kako je uopće došlo do postavljanja rasvjete predsjednik NK Dinama Denis Magdić. Spletom okolnosti poklopile su nama se neke stvari , tako da smo ove godine uspjeli realizirati taj veliki projekt, koji je pokriven iz proračuna Općine Mala Subotica.

Sada kada imamo mogućnosti, nastavlja Magdić, svakako da postoji i intencija odigravanja što više noćnih utakmica. Te susrete dogovarat ćemo sa svakim protivnikom tijekom narednog prvenstva.- Mislim kako ne bi trebalo biti nikakvih problema jer ekipe koje će dolaziti u Palovec vjerujem kako će htjeti igrati u večernjim satima kada će i uvjeti s obzirom na vrućine biti puno bolji za održavanje utakmice, barem u onom još uvijek ljetnom i djelu jeseni. Naravno, kasnije tijekom jeseni igrat ćemo dnevne utakmice, ali kako što sam već spomenuo, želja nam je da se barem u onom početnom djelu prvenstva igraju noćne utakmice.

Spomenimo i to kako su prvu službenu utakmicu pod reflektorima jučer (utorak) odigrali i mladi nogometaši. Naime, u sklopu 19. prvenstvenog kola sastali su se ŠN Općine Mala Subotica i ŠN Međimurec Sloboda. Susret je završio bez pobjednika, rezultatom 2:2.

Ostavi komentar