Poznati polufinalisti: Crvena zvezda protiv Sturma, Hajduk ide na Legieu

turnir Međimurec U-13

Treći dan međunarodnog nogometnog turnira Međimurec U-13 donio je pregršt uzbuđenja i zanimljivih dvoboja.

Na terenu u Dunjkovcu/Pretetincu dan je započeo četvrtfinalnim dvobojima u kojima su Sturm iz Graza i Crvena zvezda očekivano izborili polufinale. Sturm je s 5:1 nadigrao japanski Fita Select, dok su Beograđani teže od očekivanog s minimalnih 1:0 bili bolji od mađarskog MTK.

Treći četvrtfinalni dvoboj bio je i možda najkvalitetniji. U susretu zagrebačkog Dinama i poljske Legie nakon dva puta po 20 nismo dobili pobjednika, naime rezultat je bio 3:3. Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca s 4:2 u sljedeći krug natjecanja idu Poljaci. Na vratima je blistao Mickielewicz s dvije obrane koji je istaknuo kandidaturu za najboljeg vratara.

Posljednjeg polufinalistu dao je sraz splitskog Hajduka i Škole nogometa Međimurje – Čakovec. Usprkos brojnijoj i glasnijoj publici Međimurci nisu mogli parirati bilim tićima. Hajduk j e zasluženo prošao među posljednjih četiri s 3:0. Vječiti derbi hrvatskog nogometa ipak će, zbog odličnih Poljaka, izostati.

Na stadionu u Nedelišću pak se igraju dvoboji ekipa koji su grupni dio turnira završili na trećim odnosno četvrtim mjestima. U dvije skupine po četiri ekipe pobjednici će na kraju dana odmjeriti snage za osvajanje 9. mjesta.

Finale je na rasporedu u 19 sati, a ceremonija zatvaranja i proglašenje najboljih u 20 na igralištu u Dunjkovcu/Pretetincu.

Ostavi komentar