Međimurje sjajnom pobjedom opet u utrci za naslov III. HNL-istok

Igrači Međimurja opet kandidiraju za sam vrh III. HNL-istok
Ilustracija

Lijepo nogometno poslijepodne u Čakovcu.  U goste našem Međimurju stigao je visokoplasirani Bedem iz Ivankova, neugodna slavonska ekipa, koja je ovaj put ipak pokazala samo “mliječne zube”. Na oko su dobro igrali, a naši su im uvalili šest komada, dobili jakog protivnika s visokih 6:0 i napunili se samopouzdanjem za nastavak prvenstvene sezone.

Još bolja atmosfera nakon sjajne pobjede uljepšana je rezultatom iz Oriovca, gdje je domaći Oriolik uspio uzeti dva boda vodećem Varaždinu, pa je sada Međimurje opet na minimalnom zaostatku na tablici – na drugom mjestu ima 39 bodova, bod manje za Varaždincima koji su skupili 40.

Što se tiče same utakmice u domaćim redovima opet je dva gola zabio Erić, odmah u početnoj fazi utakmice u 14. minuti kada je na vrijeme probijena gostujuća obrana, te pretposljednji u 87. minuti. Da je bar jednom zabio u Varaždinu, sada bi već Međimurje preuzelo vodeće mjesto na tablici. Ali, još ima vremena.

Dva put je zabio i Oštrek koji se pokazuje kao pojačanje nakon što se priključio našoj momčadi u zimskoj stanci u drugom poluvremenu za 3:0 i 4:0 u 62. i 71. minuti, dok su se još u listu strijelaca upisali Munivrana u 23. minuti, te na samom kraju Mesarić u 90. minuti.

Igrači Međimurja opet kandidiraju za sam vrh III. HNL-istok

 

Ostavi komentar