Međimurci okosnica reprezentacije Hrvatske na svjetskom prvenstvu u ribolovu u Portugalu

seniorska reprezentacija Hrvatske ribolov Portugal

Ovaj vikend, 8. i 9. rujna, seniorske reprezentacija Hrvatske nastupa na 65. svjetskom prvenstvu u ribolovu na stazi Montemor-O-Velom u Portugalu.

Nakon pet dana treninga danas počinje borba za svjetski plasman.

Reprezentaciju Hrvatske predstavljaju natjecatelji: Kristijan Kosmačin (ŠRK Varaždin), Ivica Bonino Hasan (ŠRK Varaždin), Danijel Picer (ŠRD Štuka Torčec), Ivica Jakupak (ŠRD Som Kotoriba), Željko Raženj (ŠRD Glavatica Prelog) i Alan Perko (ŠRD Glavatica Prelog).

Kapetan reprezentacije: Martin Vrčković (ŠRD Rak Rakitje)
Trener reprezentacije: Damir Škorić (ŠRD Varaždin)
Pratnja: Dorijan Gavez (Ssrdmž)
Direktor Reprezentacije: Zoran Pfeifer( Ssrdmž).

U dobrom okruženju i uz puno napora odrađeni su treninzi te se ekipa nada solidnom rezultatu. Na treninzima su se lovili patuljasti somići, sunčanice i cipeli u težinama od dva do sedam kilograma.

– Trudimo se biti realni te plasman u prvih 10 reprezentacija svijeta bio bi uspijeh za nas. Kao što se vidi iz imena reprezentativaca svi smo iz sjeverozapadnog dijela Lijepe naše te se nadamo vašoj velikoj podršci kao i od ostatka naše Hrvatske. Ovom prilikom zahvaljujemo se našim klubovima, sponzoru reprezentacije Interland Varaždin te krovnom savezu HŠRS-u Zagreb bez čijeg financiranja nebi mogi otići na tako dalek (2 600 km) i zahtjevan put – kaže direktor reprezentacija udicom na plovak Zoran Pfeifer, također Međimurec.

(dg)

Ostavi komentar