Kako su braća Bojan i Jurica Vručina povezali Naprijed iz Cirkovljana i Poljanec

Bojan i Jurica Vručina Naprijed Cirkovljan1

NK Naprijed iz Cirkovljana, klub vrhunske organizacije, ovih je dana održao pretposljednji trening u jesenskoj polusezoni pa je tako ugostio NK Poljanec iz Poljanca u Općini Ludbreg.

Između Naprijeda i prijateljskog kluba je započela obostrana suradnja te je održana trening utakmica pod reflektorima u Sportskom parku Zdenci. Trener Naprijeda je Jurica Vručina koji ima odlične rezultate i momčad je u samome vrhu 2. ŽNL skupine A. Osim što je trener, i dalje je aktivan igrač u Austriji (Mönichkirchen).

Trener Poljanca je brat Jurice te poznati, nekad prvoligaški, igrač Bojan Vručina koji je najbolje utakmice odigrao u Slavenu Belupu, a igrao je još u Izraelu, Njemačkoj, Mađarskoj, Grčkoj, Makedoniji, Sloveniji i sad trenutno u Wildonu u Austriji te je tako njegova momčad odradila trening utakmicu u Sportskom parku Zdenci.

Bojana su igrači gledali preko televizora kad je zabijao golove Dinamu, Hajduku, Rijeci i ostalim klubovima u 1. HNL, a sada su ga imali prilike i upoznati.

Nakon treninga, domaćin je počastio prijatelje iz susjedne županije te su se gosti zahvalili na gostoprimstvu i najavili više ovakvih prijateljskih utakmica i susreta. Predsjednik Naprijeda Ante Žvorc veliki je ljubitelj nogometa te je tako dogovorio suradnju između klubova.

– Zahvaljujemo NK Poljanec na suradnji i želimo im uspješnu sezonu, kao i treneru Bojanu Vručini. Zadovoljni smo s trenerom prve ekipe i rezultatom momčadi koja je u samome vrhu lige te pozivam sve simpatizere crvene boje da dođu na posljednju utakmicu u nedjelju, 25. studenog, s početkom u 13.30 sati protiv Mladosti (D) u park Zdenci – riječi su predsjednika kluba Ante Žvorca.

Tekst i foto: Luka Bermanec/klikaj.hr

Ostavi komentar