Igralište čakovečke Sloge od sada i pod svjetlima reflektora

Na igralištu NK „Sloga“ u Čakovcu jučer navečer  održana je prigodna svečanost i odigrana nogometna utakmica povodom otvorenja novopostavljene rasvjete na nogometnom igralištu .Riječ je o investiciji vrijednoj oko 160.00 kuna o čemu je tom prigodom čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač kazao kako je ovo samo nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu na području cijelog grada. -Vjerujem kako će ova rasvjeta poslužiti prije svega onim najmlađim naraštajima nogometaša jer NK Sloga ima odličnu nogometnu školu koja ima dobre rezultate i definitivno su zavrijedili ovu rasvjetu kako bi imali još više termina za treninge, kazao je Kovač. Ovdje moram spomenuti i nastavak dobre suradnje s Hrvatskim nogometnim savezom gdje ćemo iduće godine zajednički obnoviti pomoćni teren na SRC-u Mladost, odnosno postaviti umjetnu travu na to igralište, a drugo pomoćno igralište “srediti” i povećati kako bi bilo pogodno, odnosno kvalitetnije za sva nogometna natjecanja.

Posebno ponosan bio je predsjednik NK Sloge Robert Carin koji je naglasio kako je konačno dosanjan san o rasvjeti i time omogućen nesmetan razvoj ovog kluba. Uz riječi zahvale, predsjednik NŠ Sloga Čakovec Igor Žerjav kazao je kako ovi reflektori puno znače kako samom klubu tako i nogometnoj školi. Imamo oko 140 djece koja u dosadašnjim uvjetima nisu mogli kvalitetno raditi, tako da je za sam napredak škole nogometa ovo zaista veliki projekt.

Nakon reflektora slijedi i projekt tribina na Slogi !?

Gradonačelnik Stjepan Kovač dodao je kako ovim projektom rasvjete na Sloginom igralištu nije završen ciklus ulaganja u infrastrukturu. -Današnja posjeta je samo dokaz kako vlada interes za nogomet u ovom dijelu grada, a i NŠ Sloga je sve popularnija tako da ćemo u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom kroz određene zajedničke projekte već iduće godine pokušati nabaviti određeni dio stolica, odnosno postaviti tribinu.

Spomenimo, kako su prvi udarac na susretu pod reflektorima između U13 selekcija NŠ Sloga i NŠ Međimurje Čakovec  izveli  Marko Hančić, strastveni ljubitelj nogometa i 2dobri duh Sloge“ i Matija Mikulić, polaznik slogine nogometne škole.

Ostavi komentar