2. međunarodni nogometni turnir U-15 Vlatko Marković u Domašincu i Novakovcu

U organizaciji ŠN Dinamo-Zelenko ovog vikenda, 10. i 11. kolovoza u Domašincu i Novakovcu održat će se 2. međunarodni nogometni turnir pionira U–15 Vlatko Marković.
Glavni pokrovitelj je Hrvatski nogometni savez uz suradnju Međimurskg nogometng saveza, Međimurske županije, te Općina Podturen i Domašinec. Cilj samog turnira je druženje mladih nogometaša, stvaranje novih i produbljivanje starih prijateljstava, promicanje tolerancije i dobro susjedskih odnosa, jačanje natjecateljskog duha te provjera znanja najmlađeg uzrasta u nogometnoj vještini. S obzirom na to kako je želja organizatora da turnir postane tradicionalan, i u samoj ŠN Dinama se nadaju da će njegovo održavanje  utjecati na povećanje broja djece zainteresiranih za bavljenje nogometom i povećanje kvalitete rada s mladim uzrastima.
Na turniru će nastupiti deset ekipa iz četiri države koje su raspoređene u dvije grupe, a sama svečanost otvorenja turnira predviđena je za  subotu 10. kolovoza u Domašincu s početkom u 15.30 sati, dok bi se finalna utakmica trebala igrati u nedjelju u 18 sati.

Grupa A
GNK Dinamo Zagreb
NK Široki Brijeg (Bosna i Hercegovina)
NK Nur Zagreb
ZTE Zalaegerszeg (Mađarska)
ŠN Dinamo-Zelenko

Grupa B
FK Crvena zvezda Beograd (Srbija)
NK Slaven Belupo Koprivnica
NK Varaždin
NŠ Međimurje-Čakovec
ŠN Donje Međimurje

Ostavi komentar