Špancirfest online, ali Vinski grad je spreman za ljubitelje vina

Vinski grad
Ilustracija

Iako je Špancirfest morao biti otkazan, Turistička zajednica grada Varaždina odlučila ga je prebaciti u online izdanje i od 21. do 30. kolovoza pokrenula je promotivnu kampanju naziva ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade.

Svakog dana festivala na Facebook profilu Špancirfesta bit će predstavljen jedan video kao zbir uspomena iz proteklih pet godina, a deset različitih video materijala pokrivat će različite segmente ovog specifičnog programskog koncepta festivala.

Također, svakodnevno će biti prilika da jednostavnom aktivnošću, postavljanjem odgovora u komentar ispod videa, pratitelji osvoje neku od vrijednih festivalskih nagrada.

Ipak, ono što će itekako ostati prisutno je Vinski grad koji će ove godine biti na novoj lokaciji ispred Starog grada, na većoj površini, kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mjere.

Vinski grad otvoren je od 21. do 30. kolovoza, od 17 do 1 sat nakon ponoći.

Ove godine u Vinskom gradu najviše su zastupljeni izlagači iz Međimurja kao što su vinarija Belović, Lovrec, Štampar, Tomšić, Preiner, Dvanajščak-Kozol i Novak, ali sudjeluju i vinari iz Istre, Slavonije i Dalmacije. Novitet je kućica s pivom i međimurska Good Spirit rakija.

Uz vino, poslužiti se možete platom sireva Vindije ili nečim iz ponude Cheese Bara iz Zagreba.

Kaucija za čašu iznosi 30 kuna, a za ugodnu atmosferu pobrinut će se DJ.

Na vama je samo da dođete i dobro se provedete.

 

 

Ostavi komentar