Skunk Anansie u subotu 27. srpnja svira na zagrebačkoj Šalati

Skunk Anansie
Skunk Anansie nakon devet godina ove subote 27. srpnja zasvirati će se u Zagrebu

Prošlo je 25 godina otkad su Skunk Anansie debitirali na sceni moćnim singlom „Selling Jesus“. Poznatu britansku rock četvorku čine karizmatična pjevačica Deborah Anne Dyer, poznatija kao Skin, basist Cas, gitarist Ace i bubnjar Mark.

Svi koju su ih gledali uživo kažu samo jedno – to je jedan od najenergičnijih rockerskih događaja koji se može doživjeti.

Sada ponovno, u subotu 27. srpnja gostuju u Zagrebu. Fantastičan prijem i neraskidiva veza s ovdašnjom publikom kao da su tražili posebnu priliku za novi susret i dobili su je tako devet godina nakon premijere.

Europska turneja „[email protected]“ turneje, za veliki jubilej i 25 godina karijere vodi ih po cijelom kontinentu, ali na Šalati se očekuje jedan od najposjećenijih i najposebnijih koncerata ove turneje.

Na dosad održanih desetak koncerata u sklopu ove turneje Skunk Anansie izveli su ukupno 26 pjesama od kojih najčešće hitove „Charlie Big Potato“, „Hedonism“, „Love Someone Else“ i „“Twisted“. Njima za petama po broju izvođenja su „I Can Dream“, „My Ugly Boy“, „Because Of You“, „God Loves Only You“, „Intellectualise My Blackness“, „This Means War“, „Weak“ i „You Follow Me Down“. „Yes It’s Fucking Political“, „All In The Name Of Pity“, „Cheap Honesty“ i „“The Skank Heads“ također su na popisu odsviranih, kao i izuzetni singlovi „Tear The Place Up“, „Brazen“ i „Secretly“. Na set listu je grupa uvrstila i potpuno novu pjesmu – „What You Do For Love“ objavljenu prije desetak dana.

Što će izabrati za Zagreb ostaje za vidjeti, ali uglavnom će to biti svi njihovi najveći hitovi uz poneko iznenađenje.

Ulaznice su u prodaji po 220 kn, a na sam dan koncerta bit će 250 kn. Ulaznice vrijede za sektore Parter i Tribinu. Posebno od njih u ponudi su ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kn, što je iznos koji će ostati do samog nastupa. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

Ostavi komentar