Salmonella u purećem mljevenom mesu

U ćevapima i mljevenom mesu utvrđena je prisutnost bakterije Salmonella.

Ministarstvo poljoprivrede u srijedu je izvijestilo o opozivu purećeg mljevenog mesa s rokom upotrebe do 9. srpnja i purećih ćevapa s rokom upotrebe do 7. srpnja proizvođača Purexa zbog utvrđene bakterije Salmonella spp.

Subjekt u poslovanju s hranom Purex d.o.o. iz Hrvaca opozvao je pureće mljeveno meso i ćevape lot broja 1122 i 12111 zbog utvrđene bakterije Salmonella spp., zbog čega proizvodi nisu u skladu s Uredbom Komisije (EZ) o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Detaljne informacije vezane za povrat proizvoda Purex je istaknuo i u svojim maloprodajnim poslovnicama, a obavijest se odnosi isključivo na proizvode s navedenim podacima, stoji u priopćenju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

51,240FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE