Rukometašice Podravke-Vegete projurile kroz Čakovec

Podravka Vegeta
Podravka-Vegeta na gostovanju u Čakovcu odigrala je od prve do zadnje minute ozbiljno i efikasno

U unaprijed odigranoj utakmici 9. kola 1. HRL za žene odigrane u srijedu navečer u čakovečkoj dvorani Graditeljske škole, hrvatski prvak i sudionik Lige prvakinja rukometašice Podravke Vegete zabilježile su uvjerljivu pobjedu protiv našeg Zrinskog 34:19 (19:8).

Nakon pobjede na startu u Ligi prvaka na gostovanju u Njemačkoj, igračice trenera Zlatka Saračevića bez nekog prevelikog napora stigle su do bodova i u Čakovcu.

Domaće rukometašice Zrinskog bez obzira na bučnu podršku svojih vjernih navijača, nisu mogle pružiti ozbiljniji otpor prejakom gostujućem sastavu koji je odigrao kvalitetno i bez opuštanja cijelu utakmicu.

Sve je bilo gotovo već od početka utakmice u kojem su igračice iz Koprivnice povele 5:0 i nakon toga je bilo samo pitanje s kojim omjerom će završiti utakmica. Gošće nisu posustale svih 60 minuta i do samog kraja utakmice punile su domaću mrežu za konačnih +15 golova razlike i pobjedu 34:19.

Najveći dio domaćeg sastava odigrao je utakmicu punu respekta prema protivniku, tako da nisu bile na uobičajenom nivou, osim reprezentativke u čakovečkim redovima Vukojević koja je zabila 7 pogodaka, dok je Maria Gavrić također bila vrlo solidna sa 6 golova u mreži Koprivničanki. Kod gošći veću minutažu dobila je i naša Međimurka Nikolina Zadravec koja je istu dobro iskoristila i u šest navrata tresla mrežu čakovečkih vratarki. (md)

 

Ostavi komentar