RUKOMET: Strahoninčanka Nikolina Zadravec zabila dva važna gola za remi s Njemačkom

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija Foto: HRS

Hrvatske rukometašice igraju protiv Njemačke dvije kvalifikacijske utakmice za nastup na SP-u ove 2019. godine koje se igra u Brazilu. Prva utakmica odigrana je u nedjelju u Koprivnici i završila 24:24 (11:10).

Sve tri međimurske rukometašice i hrvatske seniorske reprezentativke: sestre Paula i Stela Posavec i Nikolina Zadravec rodom iz Strahonica zaigrale su u ovoj važnoj utakmici naše reprezentacije protiv Njemačke koja usprkos tome što nema rezultate u posljednje vrijeme ipak s obzirom na igrački kadar i fizičku premoć glasi kao favorit u ovom paru za plasman u Brazil.

Stela Posavec zaigrala je na svojoj standardnoj poziciji razigravača i dobro iskoristila prilično veliku minutažu. Zabila je jedan gol i imala nekoliko asistencija. Njezina sestra Paula također je provela dosta vremena u igri, ali nije se upisala u listu strijelaca.

I kao “šećer na kraju”, Nikolina Zadravec dobila je priliku na desnom krilu u samoj završnici susreta kod vodstva gošći 20:23 i postigla važna dva gola kojima je Hrvatska izbjegla poraz za konačnih 24:24.

Uzvrat se igra u Njemačkoj u srijedu u Hammu, a našu reprezentaciju čeka još jedan izazov i pokušaj da naprave čudo.

Ostavi komentar