Pronađen muškarac nestao u prevrtanju čamca na rijeci Dravi!?

camac-nestao-drava-1140x650
Foto: FACEBOOK / POLICIJA /

Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je u srijedu navečer u rijeci Dravi kod Podravskih Sesveta, objavljeno je na danica.hr.

Sumnja se kako je riječ o Nikoli Dombaju s područja Varaždinske županije koji je nestao u prevrtanju čamca u kojem je bilo šest osoba u subotu kod Ferdinandovca. 

– Do sada poduzetim izvidima utvrđeno je da je jučer, 22. kolovoza, na plovidbu rijekom Dravom od Legrada prema Križnici krenulo šest hrvatskih državljana s područja Varaždinske županije starosti 50, 41, 52, 39, 49 i 53 godine. Dolaskom do 188 riječnog kilometra nedaleko Ferdinandovca između 16.30 i 17 sati, na neutvrđeni način došlo je do prevrtanja čamca uslijed čega je nestao 50-godišnjak koji je upravljao čamcem, dok su ostale osobe isplivale na lijevu obalu rijeke Drave. Na mjestu događaja pretragu terena i toka rijeke Drave vrše ronioci Interventne jedinice Policije, policijski službenici okolnih policijskih postaja i pripadnici HGSS-a, sa ciljem pronalaska nestalog 50-godišnjaka – priopćili su ranije iz Koprivničko-križevačke policije.

Tijelo su primijetili lovci te o svemu obavijestili policiju koja obavlja očevid kako bi se utvrdio identitet nesretnog muškarca.

Ostavi komentar