Pretučeni muškarac bio je profesor engleskog jezika

Kao što smo već izvijestili ranije, jučer 30. svibnja u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda teško ozlijeđeni muškarac pronađeni u Graberju je nažalost preminuo u bolnici.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, preminuli 34-godišnjak je inače profesor engleskog jezika.

Strašno. Klinci su ga obožavali. Bio je i razrednik maturantima, rekao je za 24 sata jedan od djelatnika škole.

Podsjetimo što se zapravo dogodilo, u subotu, 29. svibnja oko 4:00, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina da u Varaždinu, Graberje, leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti.

Dolaskom  policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 35-godišnjaku, koji je najvjerojatnije napadnut od strane više osoba. Isti je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Brzom intervencijom i opsežnim taktičkim postupanjem na terenu policijski službenici Policijske uprave varaždinske identificirali su četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom i to 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina. Osobe su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedene osobe na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznika.

 

 

Ostavi komentar