PRESTRAŠNO: Izbodeni 16-godišnjak i njegova majka koja ga je pokušala zaštiti

nož
Ilustracija, Foto: Pixabay

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom i četvoricom muškaraca u dobi od 41, 20, 24 i 17 godina zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela, izvijestila je PU varaždinska. 

Kako se sumnja, 40-godišnjakinja je zajedno sa svojim suprugom i sinovima u subotu oko 11.15 sati u Donjem Vratnu sačekala 16-godišnjeg maloljetnika te ga verbalno napala.

Pritom su ga muškarci udarali rukama i nogama po tijelu, onemogućavajući ga u obrani i bijegu, dok mu je 40-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu u predjelu trbušne šupljine.

Nakon toga je zadala ubodnu ranu u donji dio leđa 37-godišnjoj majci 16-godišnjaka, koja je pokušala obraniti svog sina i zaustaviti napad.

16-godišnjak je zadobio otvorenu ranu donjeg dijela leđa i zdjelice s ozljedom jetre i žučnjaka, dok je 37-godišnjakinja zadobila otvorenu ranu donjeg dijela leđa.

Oboje su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 40-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju i prijetnje na štetu 16-godišnjaka i više osoba, a četvorica muškaraca za kazneno djelo pomaganje u ubojstvu u pokušaju.

Ostavi komentar