Premijer Plenković puno radno vrijeme “od 8 do 3” obilaziti će Međimurje i održati sjednicu Vlade u Čakovcu

Andrej Plenkoivć
Premijer Andrej Plenković

U povodu sjednice Vlade koja će se održati u Čakovcu u četvrtak, 25. srpnja 2019. godine, predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Međimurskoj županiji – u Prelogu, Murskom Središću, Čakovcu, Pribislavcu i Šenkovcu, javljaju iz Ureda premijera.

Posjet Međimurskoj županiji premijer Plenković započet će u Prelogu, gdje će se sastati s gradonačelnikom Preloga Ljubomirom Kolarekom, a obići će i Poduzetnički centar Prelog u izgradnji te tvrtke Šestan-Busch i Hilding Anders.

Potom će u Murskom Središću, nakon sastanka s gradonačelnikom Draženom Srpakom, obići Dječji vrtić „Maslačak“ u izgradnji te tvrtku Sobočan interijeri.

Uoči sjednice Vlade, koja će započeti u 12.30 sati u Čakovcu, predsjednik Vlade posjetit će Županijsku bolnicu Čakovec, a potom će se sastati s gradonačelnikom Čakovca Stjepanom Kovačem i županom Matijom Posavcem.

Po završetku sjednice Vlade, premijer Plenković obići će gradilište Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Pribislavcu, a posjet Međimurskoj županiji završit će u Šenkovcu obilaskom tvrtke Xenia design.

Program:

8:15 Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s gradonačelnikom Grada Preloga Ljubomirom Kolarekom (Gradska uprava Grada Preloga, Glavna 35)

8:40 Obilazak Poduzetničkog centra Prelog u izgradnji

9:00 Obilazak tvrtke Šestan-Busch (Ul. Industrijska zona 3)

9:20 Obilazak tvrtke Hilding Anders d.o.o. (Ul. kralja Zvonimira 42)

10:20 Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s gradonačelnikom Grada Mursko Središće Draženom Srpakom (Gradska uprava Grada Mursko Središće, Trg bana Josipa Jelačića 10)

10:45 Obilazak Dječjeg vrtića „Maslačak“ u izgradnji

11:05 Obilazak tvrtke Sobočan interijeri d.o.o. (Mursko Središće, Slatine 18)

11:35 Obilazak nove opreme na Odjelu za kardiologiju Županijske bolnice Čakovec (I. G. Kovačića 1E)

12:00 Sastanak predsjednika Vlade s gradonačelnikom Grada Čakovca Stjepanom Kovačem i županom Međimurske županije Matijom Posavcem (Čakovec, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Ul. bana Josipa Jelačića 22 B)

12:30 Sjednica Vlade (Tehnološko-inovacijski centar Međimurje)

14:15 Obilazak gradilišta OŠ „Vladimir Nazor“ u Pribislavcu

14:40 Obilazak tvrtke Xenia design (Ksajpa 2, Šenkovec)

Ostavi komentar