Popularna kreditna kartica mnogih Međimuraca vrijedi još samo malo

Među njima su i brojni Međimurci s obzirom da PBZ ima jednu od najrasprostranjenijih mrežu poslovnica upravo u našem kraju.

Do kraja godine, svih 500 tisuća korisnika American Expressa u Hrvatskoj trebalo bi dobiti nove kartice. Neće ih dobiti svi odjednom jer je riječ o zaista golemom broju kartica. Do kraja godine dobit će Visa Premium karticu koja će se koristiti na jednak način i pod istim uvjetima kao dosadašnji American Express. Dio korisnika ih je već dobio, kao i PIN-ove za njihovo korištenje.

Odmah je mogu aktivirati i početi koristiti, a stari Amex zaboraviti. I prerezati staru karticu kako je do 31. prosinca ne bi netko zloupotrijebio. Bez obzira na zamjenu kartice, korisnici neće morati sve svoje obveze podmiriti do kraja godine. Računi za popularnu kupovinu na rate će im i dalje dolaziti kao i dosad tako da se nitko ne mora bojati da će na kraju godine odjednom morati platiti ono što je kupio na više rata.

Od 31. prosinca nijedan American Express koji je izdao PBZ Card više neće vrijediti. To se odnosi čak i na one kartice na kojima je naveden dulji rok.

– U razdoblju od dobivanja nove Premium Visa kartice pa do 31.12.2019., do kada vrijede postojeće American Express kartice, korisnici mogu paralelno koristiti postojeću American Express karticu i novu Premium Visa karticu, ukoliko to žele. Nakon 31.12.2019. korisnici će moći koristiti samo novu Premium Visa karticu, rekli su za Index.hr u PBZ Cardu.

Ostavi komentar