POLICIJA MOLI ZA POMOĆ Prepoznajete li muškarca s fotografije?

Iako je od tog događaja prošlo već dosta vremena, i dalje se traga za osobom koja možda raspolaže s važnim informacijama, piše Klikaj.hr

Naime, u četvrtak, 14. studenoga 2019. godine oko 3 sata u Zagrebu na području Črnomereca, Trešnjevke i Trnja u Ulici Kajfešov breg, Gradiščanskoj ulici, 1. Loparskoj ulici i Veslačkoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac mlađe životne dobi, srednje ili vitke građe, a tada je bio obučen u donji dio trenirke crne boje, crnu jaknu s kapuljačom koja je na gornjem dijelu sive boje kao i kapuljača dok se na stražnjem dijelu nalazi vertikalna crta koja se proteže preko cijele kapuljače, a na prednjem dijelu ima trokutasti sivi uzorak koji se od zatvarača širi prema ramenima. Rukavi su s unutarnje strane sive boje, a muškarac vozi brdski bicikl, nepoznate marke, tamnije boje, bez vidljive dodatne opreme dok na oba kotača ima po dva katadioptera, tzv. “mačje oči”.

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]”, poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

nepoznati muskarac puzg

Ostavi komentar