Pernar i Bunjac izlaze iz Živog zida, Vladimiru Palfi nazvao diktatoricom!

Ivan Pernar danas u 11 sati održao je konferenciju za medije u Saboru u kojoj je najavio svoj odlazak iz Živog zida, kao i odlazak stranačkog kolege Branimira Bunjca.

– Još jučer je Vladimira Palfi govorila da želi bi samo kućanica i da ne želi ići u Sabor. Ja sam znao da je to laž, ali dao sam joj posljednju priliku. Ona je odgovorila na sljedeći način: ne želi prepustiti vlast u Živom zidu. Lagala je kad je rekla da želi biti samo kućanica. Lagala je kad je rekla da ne želi u Sabor, vidjet ćete da će se dogoditi suprotno. Lagala je nešto što vi svi znate, ne želim je javno sramotit. Ta osoba sustavno laže i njezinim je lažima došao kraj, kazao je uvodno Pernar.

– Ovdje se radi o diktaturi Vladimire Palfi. Pokušao sam sa Sinčićem ljudski razgovarati, nakon sve sramote koju je nanijela stranci. Rekao sam mu da ona mora otići iz Glavnog odbora stranke. No, on je donio odluku koju sam očekivao. Još davno je rekao: znate da između žene i stanke ja moram izabrati Vladimiru. To je i učinio, zapečatio je sudbinu stranke i svoju sudbinu. Stavio je interes svoje žene iznad interesa stranke, dodao je u nastavku.

Pernar je kazao da Branimir Bunjac i on odlaze iz stranke. Druga stranka neće se zvati Živi zid, ali da će predstavljat vrlo sličnu politiku. Dodao je da mu je rečeno da se uvijek može vratiti u Abecedu demokracije da bi potom rekao da je moguće da će Abeceda demokracije promijeniti ime i da će on biti njezin predsjednik.

Ostavi komentar