Otac i sin zatečeni u krađi armature sa gradilišta obilaznice u Turnju

Stjepan Turković, foto: Kristna Stedul Fabac/Pixsell

Karlovačkoj je javnosti Stjepan Turković itekako poznat kao jedan od istaknutih članova HDZ-a koji je dugo godina bio direktor gradske tvrtke Zelenilo.

PU karlovačka danas je objavila da su u pokušaju krađe ovih dana na gradilištu obilaznice u karlovačkom naselju Turanj, točnije u mjestu Jelaši, zatekli dvojicu muškaraca, donosi večernji.hr

Pokušali su ukrasti armaturne šipke, a po policijskoj objavi, iako oni nisu kazali o kome je riječ, u javnost je procurio podatak da je riječ o dvojcu iz obitelji Turković, ocu Stjepanu i sinu Miji koji su pokušali izvršiti krađu u naselju u kojem žive!

– Postupajući po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu. Naime, muškarce su sumnjiči da su u večernjim satima 5. srpnja s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke. Protiv osumnjičenih zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, stoji u objavi PU karlovačke.

Karlovačkoj je javnosti Stjepan Turković itekako poznat kao jedan od istaknutih članova HDZ-a koji je dugo godina bio direktor gradske tvrtke Zelenilo, a potom i godinama direktor Županijske uprave za ceste Karlovačke županije gdje je, malo nakon isteka direktorskog mandata, u sistematizaciju radnih mjesta uvrstio i posao savjetnika direktora.

Kasnije, kada je direktor postao Darko Bebić, ispostavilo se da je sam sebi formirao to radno mjesto, objavio natječaj i javio se, s obzirom na to da je danas baš Stjepan Turković savjetnik direktora ŽUC-a.

Ostavi komentar