Opasan 27-godišnjak koji je pucao u Rijeci uhićen u Štrigovi prilikom povratka iz Slovenije

uhićenje
Ilustracija

Policijski službenici PU međimurske na području Štirigove uhitili su u subotu rano poslijepodne odbjeglog 27-godišnjaka koje je na blagdan Božića sudjelovao u sukobu s više osoba u središtu Rijeke i pucao iz vatrenog oružja, doznajemo iz PU međimurske. Kako neslužbeno saznajemo uhićen je nakon što se vraćao iz Slovenije u Hrvatsku.

Međimurski policajci 27-godišnjaka prepratili su ga u riječku policiju gdje se provode daljnja kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnjiči ga se da je u utorak, 25. prosinca, malo poslije ponoći, sudjelovao u tjelesnom sukobu s više osoba i remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke, u ulici Riva, gdje je bilo više desetaka gostiju te je pucao iz vatrenog oružja.

Nakon toga, 27-godišnjak je pobjegao i bio je nedostupan policiji, ali je u subotu oko 13 sati uhićen na području Policijske postaje Štrigova u Policijskoj upravi međimurskoj. Zbog daljnje kriminalističke istrage, prepraćen je od strane policajaca PU međimurske u Prvu policijsku postaju Rijeka.

Ostavi komentar